Var är grabbarna??

 

Äntligen!! Vi har arbetat hårt med vår nya hemsida och jag är löjligt nöjd med resultatet!

Hemsidan är viktig för oss som företag då jag ser den som ett fönster som eventuella blivande kunder kan titta in genom, där befintliga kunder snabbt kan hitta information och där våra fantastiska medarbetare lätt kan komma åt sina system.

Gänget bakom, Mediakonsten, har verkligen lyckats fånga känslan jag var ute efter och det är alltid kul att se hur de idéerna som vi bollade fram och tillbaka för några månader sen förvandlats till en färdig hemsida där varje ord och bild bär fram Elevsupports budskap.

Apropå bilder, jag vill även passa på att tacka Fotograf Charlotte Carlberg Bärg! Helt otroligt att vi lyckades pricka in den enda soliga dagen i mars, mellan två snöstormar, för att ta  utomhusbilder. Med facit i hand så var det såå värt det att stå o huttra i den kalla, malmöitiska vårvinden för att kunna fånga de efterlängtade solstrålarna i bilderna!

Slutligen, när vi den senaste veckan varit i sluttampen av arbetet med hemsidan har jag givetvis skickat ut den på remiss till lite olika människor….nära och kära, kollegor, vänner. Många har gett värdefull feedback vilket jag uppskattat enormt mycket.

En kommentar har dock varit återkommande, ibland lite på skämt, och det är “var är grabbarna??” Vår stab består nämligen uteslutande av kompetenta, grymma tjejer och faktum är att jag blev lite mallig när jag insåg att vi sticker ut!

Så var är grabbarna då? Ni kan vara lugna, de finns också inom Elevsupport och i nästa inlägg kommer jag att presentera en av dem…

Tills dess, titta gärna på vår hemsida och jag uppskattar all form av feedback!

 

Tammy

VD